Хороскопът за 12 април

DenNews.bg
12.04.2024
размер на текста:

Овен

Този петък ще може да си починете от наситеността на събития през последните дни. Не започвайте нищо ново. Вечерта си починете. 

Телец

Този петък бъдете наблюдателни. Не бързайте да правите изводи и планове. Въздържайте се от взимането на важни решения. 

Близнаци

Този петък ще разберете, че имате много повече, отколкото си давате сметка. Имате много поводи да сте щастливи. 

Рак

Този петък намерете конструктивен отдушник на напрежението, което ви заобикаля. Няколко минути медитация или гимнастика ще са достатъчни да подобрят настроението

Лъв

Този петък не си поставяйте прекалено високи цели за постигане. Денят е подходящ за разпускане, анализ и наблюдение. Прекарайте вечерта в спокойна обстановка. 

Дева

Този петък вашата подозрителност може да се окаже изключително полезна и да ви донесе важно информация. Планирайте резервни варианти за действие. 

Везни

Този петък ще бъде изпълнен с нови впечатления. Може да се каже, че за вас започва период на промени.

Скорпион

Този петък е добре да помислите как точно ще продължите в личния ви живот. Едва ли ще получите всичко, което искате. Помислете на какъв компромис сте склонни.

Стрелец

Този петък ще може да спечелите много хора на своя страна. Не се изкушавайте да използвате нечестни методи, за да постигнете целта си.

Козирог

Този петък не бързайте да се съветвате за щяло и нещяло с познати. Давайки информация за себе си може да станете уязвими. 

 Водолей

Този петък ще може да сверите знанията си с останалите. Това ще ви ориентира къде се намирате в общата картинка. Направете си честни изводи.

Риби

Този петък очаквайте промяна в плановете. Не се подавайте на притеснението. Ще успеете с всички задачи и покани, които ще получите.

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети