Хороскопът за 11 април

DenNews.bg
11.04.2024
размер на текста:

Овен

През този ден не вярвайте на това, което чувствате. Емоциите ще са прекалено променливи. Не взимайте важни решения. 

Телец

Мислите, че дадена врата е затворена за Вас? Това са само Вашите страхове. Истината е, че не смеете да почукате отново. Направете го! 

Близнаци

Това е ден, в който страховете ще са нерационални, но и желанието Ви за големи промени също. Спазвайте баланса, не правете големи крачки.

Рак 

През този ден красотата и хармонията отново ще навлязат в живота Ви. Ще може да се насладите на балансирани отношения с любимия човек.

Лъв

Този четвъртък не казвайте голяма дума. Вашите обещания, дадени сега ще бъдат много трудно изпълними. Вечерта не пийте алкохол.

Дева

Този четвъртък Вашият чар и дипломатичност ще Ви помогнат да преодолеете сериозна ситуация. Следобеда ще получите сериозно служебно предложение. 

Везни

Този четвъртък ще трябва да вземете важно решение, а не сте готови. Опитайте се да не давате категоричен отговор и да отложите сериозен разговор. 

Скорпион

Този четвъртък ще имате пълна свобода на действие, но е добре да помислите как и дали изобщо да се възползвате от нея. Бъдете умерени във всичко - и добро, и лошо.

Стрелец

Денят няма да ви остави да скучаете. Най-различни чувства ще се редуват от сутринта до вечерта, така че не се подавайте на импулсите си.

Козирог

Този четвъртък е важно да приемате всичко с усмивка. Търпението и вярата в добрия завършек на нещата ще са най-верните Ви съюзници.

Водолей

Този четвъртък ще Ви бъдат предложени сериозни изкушения. Желанието ще е огромно, но най-добре е да съберете сили и да не се подавате на никакви изкушения. 

Риби

Този четвъртък може да Ви върне към миналото. Не ровете, не се фокусирайте върху проблеми. Сега е време да погледнете напред.

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети