Първан Дангов: Прокуратура и полиция са впрегнати в политическа саморазправа с мен

DenNews.bg
22.03.2024
размер на текста:

 Прокуратура и полиция са впрегнати в политическата саморазправа с мен. Прокуратурата ме проверява по няколко жалби, като едната проверка е за това колко уволнения съм извършил. И с това се занимава сектор "Тежки престъпления към" РУ-Дупница. Прокуратурата обаче не работи с такива темпове по моите жалби, а само по тези срещу мен. Цели се да бъде пречупен. И ако някой си мисли, че с мен ще се разправи политически чрез прокуратурата, ще отговоря- трети тур на изборите няма.Това е същият този, който строи един мол вече 20 години, така наричания вече невидим мол. И това са поредните политически лицемери

Така кметът на Дупница коментира въпросът, поставен от нас на днешната пресконференция по повод подадената жалба срещу него от началника на РУ-Дупница Йордан Зарев за отправена заплаха, по която в прокуратурата е образувано досъдебно производство. Що се отнася до конкретиката, Дангов заяви:

Има следствена тайна и няма да коментирам. Има образувано досъдебно производство. Дали да бъде охлюв и да пълзи, или да бъде орел в небето, всеки човек сам избира.

Що се отнася до работата на полицията в града, искам да попитам: Има ли проблем с наркотиците  града и с неспазване на правилата за движение? Нашите полицаи са най-големите нарушители по улиците в града. Те вече са почнали да паркират на таксиметровата стоянка при черквата. Вместо да се занимават с борба с наркотиците и педофилията в града, те се чудят къде да паркират. Много полицаи работят през работно време на автокъщите си, които се водят на техните съпруги или майки. Искам да попитам и още: Има ли полицаи, които ползват социалните жилища? И някои от тях дават лоши съвети на началника на Районното управление, коментира още Дангов. 

 

 

 

Най-четено

Темите от "Коментари"

Етикети