Хороскопът за 1 март

DenNews.bg
01.03.2024
размер на текста:

Овен

Днес половинката ви може да ви изненада с някое желание. Не бързайте да отказвате или да се сърдите. Ако се замислите има доста приятни аспекти в предложението й.

 

Телец


Днес от вас ще се иска да проявите повече щедрост. Сега вашите постъпки и действия са от решаващо значение за развитието на връзката ви.


Близнаци


Днес може да останете неразбрани. Най-добре не влагайте всичките си ресурси в обяснения. Това може да изглежда подозрително.


Рак


Днес може да ви хрумне интересна идея. Нека тя бъде първата крачка към развитието ви в новата посока, по която сте поели.


Лъв


Днес рискувате да разклатите едни стабилни и дългогодишни отношения. Ако усетите пристъп на ярост най-добре излезте навън, но не давайте воля на думите.


Дева


През този ден не издавайте намеренията си. Сега те са ваш сериозен коз. Само след няколко дни ще може да ги използвате с пълната им сила.


Везни


Днес не си изпробвайте късмета. Запазете добрия шанс за по-сложни ситуации. Сега ще ви трябват само здрав разум и съобразителност.


Скорпион


Днес не пренебрегвайте желанията си в името на общото благо. Или поне не всичките. През втората част на деня със сигурност помислете за себе си.


Стрелец


Днес ще трябва да сте честни със себе си. В противен случай рискувате да поемете по път, който да ви изгуби прекалено много ценно време.


Козирог


Днес ще може да си отдъхнете психически от някои проблеми, които сериозно ви измъчваха до скоро. Понякога само гледната ни точка превръща нещо в проблем или не.


Водолей


Днес ще може да бъдете по-искрени от обикновено. Сега е моментът да споделите това, което ви тормози без да се притеснявате от последиците.


Риби


Днес ще получите добър шанс да покажете какво сте научили през последните седмици. Това е добра възможност да изненадате не само другите, но и себе си.