Хороскопът за 19 февурари

DenNews.bg
19.02.2024
размер на текста:

 Овен


Това е ден, в който трябва да смените тактиката. Старите прийоми не работят. Вместо да опитвате отново и отново измислете нещо ново.


Телец


Днешният ден ще ви даде много уроци. По-добре не бягайте от час. Всичко научено ще ви бъде от полза.


Близнаци


През този ден е добре да обърнете внимание на отношението си към околните. Самочувствието е добро нещо, когато не засяга достойнството на другите.


Рак


Бъдете готови да прекарате деня в безкрайни разговори. Някои от тях няма да имат кой знае какъв смисъл, другите ще си заслужават.


Лъв


През този ден може да ви измъчва усещането, че сте допуснали грешка, че сте загубили усилия, време и пари напразно. Не си заслужава да се измъчвате от подобни мисли.


Дева


Понякога повторението на нещо може да убеди дори най-заклетия противник на мнението ви. Използвайте този прийом, за да постигнете целта си.


Везни


Целта оправдава средствата. Това трябва да бъде девизът ви за деня. Дори да засегнете някого, всичко ще ви бъде простено.


Скорпион


През този ден слушайте вътрешния си глас. Някой ще се опитва да ви дава напътствия и да повлия върху ваше решение.


Стрелец


През този ден очаквайте разкриването на някаква тайна. Под този знак ще мине целия ви ден.


Козирог


Днес ще сте склонни да преувеличавате проблемите си. Ако се вгледате внимателно, може дори да установите, че нямате такива.


Водолей


През този ден за вас самите ще бъде най-добре да се придържате към възпитанието, което имате. Бъдете любезни и усмихнати.


Риби


Днес не бъдете прекалено придирчиви. Лошото ви настроение ще премине, но вие ще направите много бели до тогава

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети