Планинските спасители от Дупница помогнаха на хора с двигателни проблеми да видят Рибните езера

DenNews.bg
04.09.2023
размер на текста:

Панински спасители от отряд Дупница отново помогнаха да се сбъдне желанието на петима души с двигателни затруднения да се порадват на гледки около хижа "Рибни езера" и направиха планината достъпна за мечти!  Инициативата бе на фондация "Ела и ти", която успя да събере 60 доброволци, с чиято помощ  Жана, Тони, Алекс, Стефи и Румен успяха да видят красотата на циркуса на Седемте рилски езера.

 

Огромни благодарности на всички, с които показахме, че Рилските езера не са вече само мечта. Усмивки, прегръдки, сълзи от радост и неспирно събиращи гледките погледи. Всичко това осъществихме благодарение на Железния отбор на ЕЛА и ТИ от 60 доброволци, подалият щедро ръка екип на Хижа Рилски езера , невероятно сърцатите доброволци от Планинска спасителна служба – отряд Дупница и подкрепата на НП Рила, коментираха от фондацията.

Имаше тръпка, емоция, под заплахата от дъжд от гръмотевици, преминахме през няколко сезона в един ден, но изцяло пощадени от природните явления. Неописуемо е преживяването, но запечатаното в една усмивка казва всичко онова, за което думите не стигат.
Специална благодарност и на организационния екип от доброволци, които успяха да съчетаят организацията със служебните си задължения: Пламена Босовска – доброволец на 5 месеца, който влезе с летящ старт, нашият ПР и маркетинг специалист, неуморим организатор Снежана Желязкова – вече две години ви координира, организира, подрежда и прави таблички Марио Никифоров – човекът с орлов поглед към детайла, със завидна пунктоалност и грижа към всеки елемент Гергана Дойчинова – всяка нова идея е прекрасно прегърнато предизвикателство

 

Най-четено

Темите от "Общество"

Етикети