Хороскопът за 30 септември

DenNews.bg
30.09.2023
размер на текста:

Овен


Това е ден, в който умереността ще е най-добрият ви приятел. Не прекалявайте с нищо - нито с удоволствията, нито с прекалената дисциплина.


Телец


Това е ден за посещаване на необикновени места. Посетете концерт с музика, която не сте слушали до сега. Просто направете нещо различно.


Близнаци


Днес е много вероятно да се наложи да се разделите с нещо. Не тъгувайте, скоро ще разберете, че сте се отървали от досаден товар.


Рак


Това е ден за изненади. Загубен шанс ще изгрее отново на хоризонта. Добър знак за това, че не бива да се отчайвате.


Лъв


Това е ден, в който може да получите много неща. Каквото и да направите ще бъде в огромни количества, така че - действайте.


Дева


Това е ден, в който трябва да внимавате да не изгубите нещо. В същото време моментът е добър за изхвърляне на излишни неща.


Везни


Днес е добре да сдържате емоциите си. Силните ви чувства по-скоро ще ви объркат, отколкото ще ви разтоварят.


Скорпион


Това не е ден за взимане на важни решения, даже най-добре - на никакви. Посветете се на фантазията си, но без да ѝ давате гласност засега.


Стрелец


Днес е много важно да сте здраво стъпили на земята. Плановете и мечтите оставете за друг ден.


Козирог


През този ден ще може да разрешавате лесно сложни ситуации благодарение на вашето творческо въображение. Сега е моментът за нестандартни идеи.


Водолей


Всичко шантаво, което ви хрумне днес го запазете за себе си. Ако го споделите сега може да срещнете сериозно неразбиране - не си го причинявайте.


Риби


През този ден е добре да прибегнете до извинение, ако сте се провинили някъде. Опитайте се да не повтаряте повече подобни грешки.

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети