Кметът на Дупница връчи стипендиите на даровити деца

DenNews.bg
20.09.2023
размер на текста:

 Стипендиантите от поредната кампания на Община Дупница за подпомагане на даровити деца, получиха своите финансови стимули днес. Това стана по традиция в кабинета на кмета инж.Методи Чимев.

"Вашите успехи, не са само лични и за радост на семействата ви. Те са успехи за нашия град и нашите съграждани, защото вие сте деца на Дупница. Продължавайте в този дух, не се отказвайте и успехите, убеден съм, ще бъдат още повече в следващите години", обърна се към даровитите деца инж.Чимев.
Стипендии получиха Александър Венелинов Радев за доброто си представяне на национални и международни състезания и турнири по математика; Андрей Александров Лумбев за отличното си представяне на олимпиади и състезания в различни научни области; Катрин Димитрова Младенова за своите постижения в областта на изобразителното изкуство; Георги Методиев Захаринов за високите си постижения на конкурси за рецитация; Стефан Стефанов Димитров за своите отличия на национални и международни състезания по тенис на маса. Еднократно финансово стимулиране получават: Румен Руменов Деянски за постиженията си в областта на математиката; Данайа Йорданова Даскалова за доброто си представяне на национални и международни конкурси по изобразително изкуство; Камелия Димитрова Ранова за отличията си от национални и международни турнири по художествена гимнастика.
Следващата сесия е през месец ноември, когато ще бъдат разпределени последните за 2023 година три финансови стимулирания.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети