Иззеха 3 автомобила на пияни и дрогирани шофьори, единият е фирмен

DenNews.bg
14.08.2023
размер на текста:

 26-годишен водач на л.а. „Мицубиши“ е задържан с полицейска заповед за управление на МПС след употреба на алкохол. Проверката е извършена в района на с. Мурсалево, автомобилът е фирмена собственост. Тестът на водача е отчел резултат 1.23 промила алкохол в издишания въздух, взета му е и кръв за анализ. Автомобилът е иззет и е на паркинг на РУ Рила, бързо полицейско производство е образувано по случая, уведомена е прокуратурата.

30-годишен водач на л.а. „Ягуар“ е задържан от кюстендилски полицаи за управление на МПС след употреба на наркотично вещество. Тестът е направен с техническо средство, проверката е извършена на ул. „Индустриална“ в града, досъдебно производство е образувано по случая, автомобилът е иззет, уведомен е дежурен пронкурор.

27-годишен водач на л.а. „Ауди“ е задържан в ареста на РУ Кюстендил в края на миналата седмица за управление след употреба на наркотично вещество. Автомобилът е иззет с протокол за доброволно предаване, досъдебно производство е образувано по случая, уведомена е прокуратурата.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети