Кюстендилска вода се похвали с подобряване качеството на питейната вода в село Мурсалево

DenNews.bg
06.07.2023
размер на текста:

 Поредица от действия на ВиК оператора „Кюстендилска вода” ЕООД подобриха качеството на питейната вода в с. Мурсалево, община Кочериново. По график, съгласуван с кметския наместник на населеното място, на 29.05.2023 г. е почистено и измито основното водохващане „Робовица”. За времето от 07.06.2023 г. до 09.06.2023 г. е извършено почистване на санитарно-охранителната зона на напорните резервоари, а на 12.06.2023 г. е измит основно големия резервоар за с. Мурсалево. Измиване на малкия резервоар на селото е извършено на 20.06.2023 г. Същевременно е промита вътрешната водопроводна мрежа, а до края на настоящата седмица ще приключи ремонта на хлораторното помещение.
Всички дейности в с. Мурсалево са извършени след съгласуване с кметския наместник на селото и в присъствието му, а приключването им е удостоверено с протокол, подписан от него и „Кюстендилска вода” ЕООД.
Подобряване на услугата, предоставяна от ВиК оператора и повишаване качеството на питейната вода са спред основните цели на „Кюстендилска вода” ЕООД. Дружеството продължава с дейностите за изпълнението им на територията, която обслужва.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети