Мадона е в болница с тежка бактериална инфекция

DenNews.bg
29.06.2023
размер на текста:


Мадона отложи световното си турне, след като беше откарана в интензивно отделение на болница със сериозна бактериална инфекция.

Според нейния мениджър инфекцията на световната поп звезда е била „сериозна“ и е довела до „няколкодневен престой в интензивното отделение“. Той добави, че се очаква пълно възстановяване.

В изявление Гай Осери каза, че здравето на Мадона се подобрява, но тя все още е под медицински грижи.

Очакваше се 64-годишната Мадона да стартира турнето си с 84 дати следващия месец.

Смята се, че тя е на лечение в болница в Ню Йорк, съобщават американски медии.

Поп иконата имаше за цел да отпразнува 40-годишнината от пробивния си сингъл, Holiday, като се впусна в първото си турне с най-големите хитове.

Наречен Celebration Tour, това ще бъде завръщането на певицата на арени и стадиони след нейните експериментални, театрални шоута Madame X през 2019 и 2020 г.

Някои от тези изпълнения бяха отменени поради наранявания на коляното и бедрото на звездата.

„Съжалявам, че трябваше да отменя тази вечер“, написа звездата в Instagram, след като отмени представление през 2020 г. в Лисабон, „но трябва да слушам тялото си и да си почина!“

Последното турне на Мадона трябваше да започне във Ванкувър, Канада, на 15 юли и да завърши на 30 януари в Мексико Сити.

Но мениджърът на певицата и текстописец каза, че Мадона е развила "сериозна бактериална инфекция" в събота, 24 юни и в резултат на това всички ангажименти ще трябва да бъдат прекратени.

Тя трябваше да започне частта от турнето си в Обединеното кралство и Европа на 14 октомври, планирано да започне и завърши в O2 Arena в Лондон.

Най-четено

Темите от "Свят"

Етикети