Хороскопът за 27 май

DenNews.bg
27.05.2023
размер на текста:

Овен

Това е ден, в който да сте внимателни с вещите си. Бъдете отговорни към по-скъпите предмети. Съществува риск от загуба или кражба.

Телец

През този ден рискувате да бъдете заблудени по важен въпрос. Не се подавайте на увещания и обещания. Останете верни на интуицията си.

Близнаци

През този ден заложете на скромността. Предстои ви общуване, което ще е на съвсем друго ниво и външността ще е без значение.

Рак

През този ден вашите очаквания може да се разминат с тези на останалите. Помислете дали давате достатъчно, за да получите.

Лъв

Това е ден, в който у вас може да се прояви стремеж да избегнете проблеми и да избягате от отговорност. Добър вариант е да отложите нещата.

Дева

През този ден ще ви се иска всички да са като вас. Това не е възможно. Свалете летвата - намалете очакванията от другите.

Везни

Тази събота бъдете търпеливи с близките си и най-вече с децата. Не позволявайте необосновано чувство за перфекционизъм да развали деня ви.

Скорпион

Тази събота ще бъдете поканени на престижно събитие. Дръжте се подобаващо, за да докажете, че е имало защо да бъдете приети.

Стрелец

Тази събота се опитайте да излезете от зоната си на комфорт. Оставайки само в нея едва ли бихте получили това, което искате.

Козирог

Тази събота не се притеснявайте да споделите желанията си. Но направете това без да изисквате незабавното им изпълнение.

Водолей

Тази събота с лекота ще отгатвате какво мислят другите. Използвайте случая, за да направите изненадващ и мил подарък.

Риби

Тази събота ще ви е лесно да надмогвате страховете си. Направете ритуално сбогуване с това, което ви пречи да сте по-щастливи.

Източник: Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети