Хороскопът за 23 май

DenNews.bg
23.05.2023
размер на текста:

 Овен

Каквото и да правите днес - правете го спокойно. Само така ще сте доволни от себе си, а и от другите в дългосрочен план.

Телец

През този ден прогонете демоните от главата си. Сега те няма да ви дават добри съвети. Малко вероятно е да са ви приятели.

Близнаци

През този ден не отказвайте покана за парти. Не се знае какво интересно може да изскочи за вас. Бъдете любопитни.

Рак

През този ден ще получите важно признание от вашия партньор. Проявете разбиране и ще се радвате на задоволяваща взаимност.

Лъв

Това е ден, в който да не се бутате между шамарите. Оставете инициативата на другите, а вие гледайте и чакайте търпеливо отстрани.

Дева

През този ден ще се радвате на свобода. Душата ви ще е творчески настроена, затова използвайте деня, за да създадете нещо красиво.

Везни

Това е ден, в който ще получите реванш. Отдавна чакате своя шанс, затова не пропускайте да се възползвате от това, което ви се дава.

Скорпион

Това е ден за обмяна на мнения, но само ако сте уверени, че може да понесете всякаква информация, без да се ядосате. Бъдете умерени.

Стрелец

През този ден не късайте връзката с миналото. Някои хора може да ви потрябват много по-скоро, отколкото предполагате.

Козирог

През този ден предимството ви пред другите ще е вашата умереност. Не позволявайте на нищо и на никого да ви дебалансира.

Водолей

Този вторник избягвайте да започвате нови дела и да подписвате договори. Отложете начинанията за друг ден.

Риби

Това е ден, в който може да ви обземат съжаления. Това в никакъв случай няма да ви бъде от полза. Облечете най-хубавите си дрехи и излезте навън. 

Източник: Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети