35 нови работни места разкрива Община Дупница по спечеления проект „Грижа в дома"

DenNews.bg
29.03.2023
размер на текста:

 35 нови работни места разкрива Община Дупница по спечеления проект „Грижа в дома", по който ще бъдат обслужвани над 230 жители на града. За целта, ще бъде направен подбор на персонал за домашен помощник на пълен работен ден. Персоналът се назначава на трудови договори, като спазва стриктно всички нормативни документи, регламентиращи дейността за предоставяне на услугата, така че да изпълнява заложените в проекта дейности, с месторабота "Център грижа в дома", находящ се в ж.к."Дупница", бл. № 8А. Изискванията за заемане на длъжността са завършено основно или средно образование, а професионален опит – не се изисква. За кандидатите, които имат такъв в социална или здравна сфера ще бъде предимство.
Първоначалният подбор на персонал ще бъде по документи – заявление по образец, документ за завършено образование, автобиография, като одобрените ще бъдат поканени на събеседване.
Документите по образец се получават на адрес: "Център грижа в дома", находящ се в ж.к."Дупница", бл.№ 8А, като подаването им се извършва от днес до 05.04.2023 г. включително.
Списъците с допуснатите и недопуснатите до събеседване кандидати ще бъдат обявени на 07.04.2023 г. на информационното табло на "Център грижа в дома" и на сайта на Община Дупница.
Телефон за повече информация: 0876321066

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети