Хороскопът за 7 февруари

DenNews.bg
07.02.2023
размер на текста:

 Овен

Действията ви днес ще подпомогнат повишаването на авторитета ви. Бъдете настойчиви и последователни във всичко, което правите.

Телец

Денят ще е весел и лек. Лесно ще завързвате приятелства и общувате с другите. Това е ден, в който да насрочите срещи с приятели.

Близнаци

Ще бъдете обзети от чувство за вътрешна свобода. Може да дадете воля, да се почувствате по-разкрепостени, тъй като енергията ви ще е в излишък.

Рак

Денят не е подходящ за рутинна работа и съставянето на отчети. Избягвайте да се пренапрягате. Преговорите няма да са успешни.

Лъв

През този ден се пазете от травми, особено когато се движите по заледените улици. Не експериментирайте с лекарства. Дева Днес ще виждате и чувате само това, което искате. Вечерта ще ви върне обратно в реалността.

Скорпион

Днес няма да може да скриете истинските си чувства. Ако ви предстои среща с близки хора това може да предизвика някои проблеми.

Стрелец

Днес ще внесете настроение в компанията си. Вашите приятели ще са истински щастливци. Очакват ви незабравими моменти.

Козирог

Днес насочете вниманието си и силите само към едно нещо. Само така денят ще е ползотворен. Не пилейте енергията си.

Водолей

Днес е добре да си дадете сметка какво точно искате. Преди да ви стане ясно не предявявайте претенции към когото и да било.

Риби

През този ден ще получите обещание. Направете така че да си оставите вратичка в случай, че ви подведат и плановете пропаднат. 

Actualno.com