Хороскопът за 4 декември

DenNews.bg
04.12.2023
размер на текста:

 Овен 

Този понеделник не се фокусирайте върху лошото. Опитайте се да загърбите грижите. Ако погледнете от друг ъгъл на нещата ще видите, че имате и доста поводи за гордост.

Телец

Този понеделник бъдете пестеливи. Желанието ви за харчене ще е огромно, но напълно противоположно на ресурсите, с които разполагате.

Близнаци 

Този понеделник бъдете внимателни с уредите у дома. Ако трябва се върнете, но се убедете, че всички електроуреди са изключени и обезопасени.

Рак

Този понеделник търпението ви ще бъде възнаградено. Благодарение на откритостта ви сте завоювали доверието и уважението от страна на партньора ви. Очакват ви незабравими дни.

Лъв 

Този понеделник вашите съвети ще бъдат изключително. Бъдете търпеливи с онези, които ви уважават и държат на мнението ви, но им намекнете, че би трябвало сами да се справят с проблемите си.

Дева

Този понеделник може да се почувствате малко по-тревожни от обикновено. Още при първия опит за усмивка ще видите как лека полека хоризонтът ще стане по-светъл.

Везни

Този понеделник бъдете внимателни, когато сте навън. Избягвайте тълпите. Освен това не влизайте в спор, колкото и да сте убедени в правотата си.

Скорпион

Този понеделник не се захващайте със занимания, които са ви непознати или непривични. Никой не иска от вас да се правите на това, което не сте. Достатъчно силни сте в своята област.

Стрелец

Този понеделник ще ви обземе желание за пътуване и отдалечаване от реалността. За съжаление моментът не е подходящ, но може да планирате бъдещото си пътуване.

Козирог

Този понеделник бъдете мили със себе си, за да може да сте такива и с останалите. Не правете нищо за другите, което не сте подарили на себе си. Така най-добре ще осъзнаете какво дарявате на близките си.

Водолей 

Този понеделник не пропускайте детайлите. Никога не се знае кога нещо, което в момента смятате за маловажно, в последствие да се окаже от изключителна важност.

Риби

Този понеделник направете план за седмицата и го закачете на видно място. Ако е необходимо си заредете аларма на телефона.

Източник:  Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети