Хороскопът за 3 декември

DenNews.bg
03.12.2023
размер на текста:

Овен

Тази неделя е наложително да помислите какво ще правите през новата седмица. Сега трябва да планирате всичко, което ви предстои в най-дребните детайли.

Телец

Тази неделя е добре да имате повече досег до вода. Посетете басейн или СПА процедура. Тялото и психиката ви имат нужда от точно този вид дейности.

Близнаци 

Тази неделя ще имате прекалено много задачи за почивен ден. Направете само най-належащото и не се претоварвайте нито физически, нито психически.

Рак

Тази неделя нищо фатално не ви очаква, така че оставете страха на заден план. Помнете, че мислите се материализират и се опитайте да гледате на нещата с целия позитивизъм, който притежавате. 

Лъв

Тази неделя бъдете смели! Не се притеснявайте да изказвате смело идеите си, колкото и необикновени да ви се струват. Децата ще изискват повече внимание и грижа.

Дева 

Гази неделя е важно да намерите повече време за себе и задоволяването на духовните ви нужди в дългосрочен план. Повече не правете компромиси със себе си и времето, което трябва да отделяте само и единствено за вас.

Везни

Тази неделя бъдете тихи и спокойни. Само това ще ви помогне да избегнете сериозни конфликти с половинката ви. Сега нямате нужда от тях.

Скорпион 

Тази неделя се отдайте изцяло на мързелуване. Прекарайте деня вкъщи с книга в ръка или гледайки любимия ви филм.

Стрелец

Тази неделя е добре да се осланяте предимно на интуицията си. Може би разумът ви ще ви говори нещо различно, но главното е, какво ви казва сърцето.

Козирог 

Тази неделя не настоявайте да ви кажат това, което искате. За признанията денят още не е настъпил. Едва ли ще се почувствате добре ако са „изтръгнати“ насила.

Водолей

Тази неделя ще са успешни всички покупки, свързани с красотата и външния вид. Ако държите на най-високо качество продукти се посъветвайте и с консултант.

Риби 

Тази неделя не си поставяйте сериозни цели. Имате достатъчно задължения и отговорности, за да се товарите с допълнителни.

Източник: Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети