Зам.-кметът Бойко Христов: На волейболната общественост в Дупница трябва да се извини президентът на "Марек Юнион- Ивкони" Ивайло Константинов

DenNews.bg
30.11.2023
размер на текста:

 Аз няма за какво да си извинявам, това трябва да го направи президентът на "Марек Юнион- Ивкони" Ивайло Константинов за условията, които не знам как да ги нарека, в които са пребивавали в офисите на Спортната зала децата от неговия отбор. И как децата на волейбола са оставени в такива условия, не знам как да ги нарека

 Това обяви на днешната пресконференция заместник-кметът Бойко Христов по повод поставения му ултиматум от Ивайло Константинов а именно, в срок от 10 дни да се извини на волейболната общественост в Дупница за фактите, които заместник-кметът изнесе след направена проверка от комисия към община Дупница за ползването на помещения в Спортната зала като спални за част от състезателите на волейболния клуб.

"На рресконференцията преди ден на едни господа, се опитаха в публичното просрасто да създават едни внушеиня, че ние сме против волейбола на град Дупницаа. Напротив, искам дебело да подчертая, че целите на община Дупница са да развие още повече Спортна зала, защото ситуацията там не е добра и се налага едни клубове да тренират и в 23ч. Ние ще създадем всякакви варианти за изграждане на допълнително спортно съоръжение, което да поеме тренировъчните процеси, както и да се развият залите в училищата, коментира още Бойко Христов.

Ето какво каза още на днешната пресконференция заместник-кметът, предоставяйки и фактури и договори на волейболен клуб Марек Юнион Ивкони с община Дупница:

 

 

Най-четено

Темите от "Коментари"

Етикети