Хороскопът за 21 ноември

DenNews.bg
21.11.2023
размер на текста:

 Овен

През този ден някой ще се опита да саботира намеренията ви. Може да загубите ценно време в ориентиране на ситуацията. Реагирайте светкавично.

Телец

Този вторник малцина ще споделят вашето мнение. Нека това не ви плаши. Съвсем скоро ще стане ясно, че сте имали революционни идеи. 

Близнаци

През този ден излишните думи може да се превърнат във ваши врагове. Запишете мислите си, но засега не си изказвайте на глас.

Рак

През този ден вашите потребности ще ви се струват неизпълними. Споделете чувствата си с любимия си човек и ще се изненадате приятно от реакцията му.

Лъв

Този вторник е време да промените нещо. Всичко, което ви дразни неимоверно си заслужава да изчезне от живота ви - не се колебайте. 

Дева

През ден успешната част от деня ще е до обяд. Тогава положете усилия да бъдете по-активни и продуктивни за себе си

Везни

Денят ще изисква максимална степен на концентрация от ваша страна. Запасете се с търпение и обективност - така ще си осигурите успеха. 

Скорпион

Това е ден, в който да спазвате правилата. Може и да не го направите, но след това не се оплаквайте, че другите странят от вас.

Стрелец

Хубаво е да си различен, но точно през този ден това няма да бъде оценено подобаващо. Останете в границите на общоприетото, поне засега.

Козирог

През този ден може да очаквате, че всички нерешени задачи сега ще бъдат поставени прекалено остро. Нямате време за губене - положете усилия, за да ги приключите.

Водолей

През този ден очаквайте неочакваното. Това важи и за положителните събития, така че не бързайте да се отчайвате.

Риби

Този вторник ще трябва да заявите желанието си ясно и категорично. Не позволявайте на никого да ви се качи на главата. 

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети