ВиК-Дупница предлага нов начин за получаване на месечните фактури чрез системата iDocs

Dennews.bg
17.01.2023
размер на текста:

 „ВОДОСНАБДЯВАНЕ И КАНАЛИЗАЦИЯ- ДУПНИЦА” ЕООД предлага нов начин за получаване на месечните Ви фактури чрез системата iDocs . iDocs представлява автоматизирана web-базирана система, чрез която може да получавате документите си по електронен път. Всеки абонат може да посети сайта https://my.idocs.bg/ и да направи своята регистрация. Услугата iDocs е изцяло съобразена спрямо Закона за електронния документ и електронния подпис. Регистрирането на потребители в системата на iDocs е напълно безплатно. За получаването на една фактура могат да се абонират повече от един потребител. Единственото, което е необходимо е ЕИК/БУЛСТАТ/ЕГН на издателя и номерът на последната фактура, която имате издадена от този издател. Ще получавате своите електронни фактури и документи в системата, веднага след като издателят ги генерира и подпише с електронен подпис. Издадените електронни фактури и документи се получават в техния оригинален вид във формати – PDF, DOC, DOCX, XLS, XLSX, ODT, JPEG.
Когато издателят Ви издаде електронна фактура Вие ще получите известяващ email, съдържащ кратка информация, че имате нов документ и линк към документите в системата iDocs.
Заявление за получаване на електронна фактура може да се попълни на място в „Център за обслужване на клиенти“ находящ се в административната сграда на „Водоснабдяване и канализация- Дупница“ ЕООД.
При затруднения или въпроси се свържете с представител на водното дружество на тел: 0701 59439 0886060298

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети