Кирил Чакъров с признание от Министерството на младежта и спорта

DenNews.bg
25.10.2022
размер на текста:

Заместник-министърът на младежта и спорта доц. Петър Георгиев връчи почетни плакети на ММС на националния отбор по кикбокс за спечелените 69 медала, от които 28 златни, 22 сребърни и 19 бронзови, и за първото място в отборното класиране на Световното първенство по кикбокс за деца, кадети, юноши и девойки, проведено в Йезоло, Италия. Успехът на българските състезатели е постигнат в конкуренция с над 1900 състезатели от 63 държави.
Петър Георгиев приветства ръководството на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай, състезателите и треньорите от името на министъра на младежта и спорта Весела Лечева за успешното им представяне на световното първенство.
„Поздравявам ви за първото място в отборното класиране. Направи ми голямо впечатление, че вашите състезатели, постигнали този успех, са от най-ранна възраст деца до юноши и девойки, което означава, че треньорският състав работи много успешно. Пожелавам ви бъдещи успехи, както и постигане на вашите цели на предстоящото държавно първенство в Пловдив“, каза заместник-министър Георгиев.
Плакета на националния отбор получи Галин Димов – председател на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай, който изрази благодарността на федерацията и отбора за заслуженото признание.
С плакети бяха отличени треньорите Владимир Вълев, Даниел Въгленов, Кирил Чакъров, Марио Кирилов, Ивайло Радулов, Иво Деспотов, Иван Георгиев, Драгомир Йорданов и Галин Методиев, извели световни шампиони в Италия. На награждаването присъства и световната шампионка Алисия Сусанина.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети