Спортовете, на които жените залагат

DenNews.bg
02.10.2022
размер на текста:

 Нали не смятате, че единствено мъжете обичат да правят спортни залози? Правилно - далеч не само мъжете си падат по този тип забавление! Практиката показва, че все повече дами откриват чара на разумния спортен залог, особено в платформите на водещи хазартни оператори като winbet.bg.

В тази статия ще ви представим някои от най-известните спортове, които предизвикват интереса на жените в сферата на спортните залози. Ето кои можем да споменем:

 

Футбол

 

Съжаляваме, мъже, но футболът отдавна не е ваша “запазена територия”. Доказателство за това е и възходът на женския футбол, който все повече получава вниманието както на феновете, така и на големите спонсори и медии. Наскоро женски мач в Барселона събра публика от почти 100 000 души, което говори само по себе си за развитието на дамите в този аспект.

Жените, които са най-запалени по футбола, не пропускат да поставят и своите залози. Достатъчно е да отворят WINBET, да открият събитието, което ги интересува, и в рамките на секунди да направят своето предвиждане. Никога не е било толкова лесно.

 

Тенис

 

Интересът на жените към тениса е добре известен, което е напълно нормално. От една страна, мъжете тенисисти, в голямата си част, са доста красиви и се радват на дамското внимание. От друга, женският тенис от десетилетия насам е на впечатляващо високо ниво, благодарение на звезди като Мартина Навратилова, Щефи Граф, Моника Селеш, Серина Уилямс и други.

Залозите на тенис са наистина интригуващи, защото самият спорт е динамичен и всичко в срещата може да се промени за кратък период от време. Статистиката показва, че дамите наистина обичат да залагат на тенис.

 

Баскетбол

 

Дамите все повече се заглеждат в баскетбола, който, особено в държави като САЩ и Канада, е наистина атрактивен спорт. Женското подразделение на NBA отдавна постига страхотни резултати по отношение на популярност, а много момичета поглеждат именно към баскетбола като начин да изградят успешна кариера на спортисти.

Не бива да ви изненадва, че имайки предвид всичко това, в winbet.bg доста дами правят спортни залози именно на баскетбол. Особено когато става дума за мачове от NBA или Евролигата, интересът е наистина висок. И в това няма нищо изненадващо - баскетболът е наистина прекрасен спорт.

 

Лека атлетика

 

Царицата на спортовете, леката атлетика, отдавна е дисциплина, където жените “вървят” рамо до рамо с мъжете. Някои от най-успешните спортистки в историята са именно от света на леката атлетика. В това число и прекрасни българки, прославили родината ни през годините.

В WINBET могат да бъдат направени залози и по лека атлетика. Всяка година календарът предлага някои интересни турнири, които предизвикват интерес. Достатъчно е да отворите сайта на родния оператор и да разгледате програмата.

 

Комбинирайте залозите си със стартовия бонус на WINBET

 

Начален All Inclusive Бонус на българския хазартен бранд е предложение, което в никакъв случай не бива да пропускате. Това е несъмнено най-добрата стартова оферта на пазара в момента, позволяваща ви да осъществите три последователни депозита в сметката си. Ако все още не сте клиенти на winbet.bg, сега е точният момент да сторите това.

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети