Няколко съвета за печалба на слот машините

DenNews.bg
02.10.2022
размер на текста:

Въпреки че няма безотказни методи, които да гарантират, че комарджията винаги ще печели на слотовете, има важни стратегии, които могат да му помогнат да увеличи шансовете си!
Хората могат да се отпуснат или временно да избягат от проблемите си, като играят на слотове. Тези хора отдават много по-голямо значение на постоянното печелене на малка сума пари, отколкото на утрояването на банковата си сметка. Тази статия предлага няколко предложения за увеличаване на печалбите от Вашата слот игра. Не съществува законен начин комарджията винаги да печели на слотовете, има само начини да увеличи шансовете си!

 

1. Изберете казина за слотове с високи проценти на RTP

 

Проверявайте статистиката за RTP на дадена игра, когато разглеждате безплатни слот игри в наземни или онлайн казина. Предимството на играча пред казиното е известно като възвръщаемост към играча (Return To Player). Като пример, разгледайте играта Good Girl Bad Girl на Betsoft, която има висок RTP от 97,8%.

RTP разкрива очакваната възвръщаемост на инвестициите (ROI) за конкретна слот машина. Good Girl Bad Girl има RTP от 97,8%, така че ако заложите 100 лева и завъртите барабаните няколко пъти, в крайна сметка трябва да получите 97,8 лева. Имайте предвид, че възвръщаемостта е вероятност, която може да се случи след много игри, а не нещо сигурно.
Слотовете от нисък диапазон имат RTP под 95%, докато слотовете от среден диапазон имат RTP от 95 до 98%. Слот машините с по-висок диапазон на RTP обикновено имат процент от 98% до 99% и е по-вероятно да предлагат стабилни печалби и прилична възвръщаемост. Слот машина с режим Supermeter и 99-процентен RTP процент, която предлага изключително високи печалби, е Mega Joker на NetEnt. Една от тайните за печелене в казината е изборът на правилните RTP слотове.

 

2. Изберете слотове с ниска волатилност

 

Наред с RTP процента на играта, друга статистика, която трябва да вземете предвид, е волатилността на слота. Волатилността е показател за процента на изплащане на слот машината след предварително определен брой завъртания.
Слот машините с висока волатилност имат най-ниска честота на печалбите за известно време, но имат и най-висок процент на изплащане на печалбите. Слот машините със средна волатилност са балансирани игри с добър процент на печалба, при които можете да очаквате чести печалби.
Слотовете с ниска волатилност са това, което трябва да играете. Слотовете с ниска волатилност често възнаграждават играчите с повече печалби от другите игри, въпреки че предлагат само скромна възвръщаемост на печалбите Ви.
Wild Scarabs, слот машина на Microgaming с 243 начина за печалба, е един от примерите за игра с ниска волатилност. Wild Deal, която замества от един до четири wild символа на барабана, ако се получи непечелившо завъртане, докато на един от барабаните има wild символ, е най-известната ѝ функция.

 

3. Избягвайте да играете слотове с джакпоти

 

Въпреки че огромната сума пари изглежда примамлива, трябва да се въздържате от игра на слотове с прогресивен джакпот. Прогресивните слотове имат огромен процент на изплащане, което ги прави изключително нестабилни. Когато играете на тези слотове, бъдете подготвени за продължителна суша.
Поради изключително ниския си RTP, джакпотните слотове имат проблем и с оскъдните си печалби за всякакви малки печалби. Помислете за Mega Moolah, най-известният слот с прогресивен джакпот от Microgaming, който има RTP от едва 88,12%. При залог от 100 лева, направен в няколко завъртания, можете да очаквате възвръщаемост от 88,12 лева при този процент. Няколко функции, освен джакпота, осигуряват значителни печалби, когато играта се играе нормално.
Прогресивните джакпоти могат психологически да лишат играчите от удовлетворението от прилична печалба поради размера на наградата, която изглежда недостижима. По отношение на процента на изплащане и постоянството на печалбите, слотовете без джакпот могат да предложат по-добро игрово изживяване.

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети