Марек се хвърля на Марица

DenNews.bg
29.08.2021
размер на текста:

Марек и Марица ще закрият 8-ия кръг на Втора лига с мач помежду си на ст. „Бончук“ в Дупница. Двубоят е в понеделник от 18 ч., а домакините се нуждаят от подкрепа от феновете си след тежката загуба миналия кръг.
Марек ще играе за победа на свой терен, макар редица футболисти от състава да имат проблеми с контузии. Поредният с травма е острието Димитър Владимиров, който пропуска мача в понеделник. Освен него с различни болежки са Александър Близнаков, Тони Стоичков, Димитър Атанасов, Яя Соу и Алхосейн Кейта. От щаба на Марек правят всичко възможно да вдигнат на крака някои от изброените и да сглобят боеспособен състав, след като не могат да разчитат и на оперираните Димитър Илиев и Джордж Николов. От своя страна Марица започна доста силно първенството, като това не е изненада предвид опитните играчи, които привлече. В пловдивския тим се подвизават доказани имена като Валери Домовчийски, Станислав Маламов, Веселин Марчев, Ангел Грънчов, Янко Ангелов и др. Над всички дотук пък е младият нападател Мариян Тонев, който в първите 7 кръга във Втора лига отбеляза забележителните 9 гола.
Марек се нуждае от точки и ще търси успеха от първата минута.
Съдийска бригада от Велико Търново ще ръководи срещата. Главен арбитър ще бъде Георги Гинчев с помощници Илиян Капарашев и Кристиян Минков.

 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети