Красимир Ранов: България има нужда от силно тъмносиньо представителство в Парламента

Своята подкрепа за кандидатите за народни представители от област Кюстендил даде Петър Москов

ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021
18.06.2021
размер на текста:

 Пълната си подкрепа за кандидат-депутатите на Коалиция Национално обединение на десницата с номер 19 в интегралната блетина за област Кюстендил даде Петър Москов. Той пристигна в Дупница на представянето на листата, за да даде рамо на и кураж за предстоящите избири за Парламент на 11-и юли.

"България има силна нужда от силно дясно представителство в Парламента, на тъмносиньо представителство.За да има работеща и силна държава. Парламент без представтелство на десницата не работи качествено, това го доказа и 45-ия апрламент", каза при откриването на предизборното събитие водачът на листата адвокат Красимир Ранов

Коалиция Национално обединение на десницата означава подкрепа за силна държавност, която гарантира функциите на една държава- здрапеопазване, образование ,сигурност, свобода и подкрепа за работещите и предприемчиви хора. Това, което трябва да направи една смислена дясна държава е да остави хората на мира на работят. В наше лице работещите хола ще имат такава опора. Гласъв за Национално обединение на десницата означава защита на родовата памет, на ценностие, които са ни запазили като нация, каза при откриване на предизборното събитие Петър москов.

Всичко от представянето на кандидатите за народни представители в Дупница можете да видите във видеото по-долу:

 

 

 Ето и кандидатите за народни представители на Национално обединение на десницата за област Кюстендил:

1. Красими Ранов

2.Румяна Гиргинова

3. Капка Атанасова-Пашалийска

4.Кирил Кирилов

5. Ивайло Хаджийски

6. Георги Щерев

7. Красимир Стоянов

8. Стефан Йорданов

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети