Златното момче Дани Александров е втори в листата на ГЕРБ за област Кюстендил

DenNews.bg
01.03.2021
размер на текста:

Дани Александров с кмета на Дупница Методи Чимев

ГЕРБ регистрира листата си с кандидатите за народни представители за област Кюстендил.
„ГЕРБ ще се яви на предстоящия вот с една силна и добре балансирана листа. Всички кандидати в нея са уважавани и доказали се в своята сфера на дейност експерти. Това са хора, които ще работят отдадено за областта и за своите родни места“, заяви областният координатор на ГЕРБ – Кюстендил Даниел Данчев, след регистриране на листата на Коалиция ГЕРБ – СДС за предстоящия вот на 4-ти април. Той бе придружен от Михаела Крумова и Анелия Любенова – Мандалска.

„Освен млади, образовани и успешни хора, които идват с нова енергия и по-различен поглед върху нещата, имаме и професионалисти, с дългогодишен опит, доказали се в своята професия. Заложили сме на хора, които могат да бъдат полезни на обществото със своите компетенции и желание за работа. Затова считам, че листата ни е изключително добре балансирана и силна“, коментира Даниел Данчев. Той даде заявка, че ГЕРБ ще води позитивна кампания, с фокус върху направеното и изпълнените ангажименти от страна на политическата сила.

Както вече съобщихме, водач на листата е министърът на вътрешните работи Христо Терзийски.

Втори е Даниел Александров - 29-годишният дупничанин е медалист от европейски и световни първенства по борба.

Председателят на Общински съвет – Кюстендил и адвокат, с дългогодишна практика, Михаела Крумова е трета в листата на коалицията.


Люба Пашова е четвърта – журналист, с повече от 20 г. стаж в БНТ.


Анелия Любенова – Мандалска е следващата в листата на коалицията. Тя е областен председател на СДС, икономист и общински съветник в ОбС - Кюстендил.


Общинският съветник от ОбС - Дупница и психиатър доктор Александър Паризов също е шести.


Седма е 28-годишната фармацевтка от община Сапарева баня Мишел Виячева. На осмо място в листата на коалицията е Станислав Тенев – началник на Общинската служба по земеделие в Бобов дол.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети