Насрочиха консултациите за състава на Секционните избирателни комисии в Кочериново

DenNews.bg
19.02.2021
размер на текста:

Със своя заповед кметът на Кочериново Иван Минков насрочи за 22 февруари, понеделник, консултациите за състава на Секционните избирателни комисии за предстоящите парламентарни избори.
В консултациите от страна на Общинска администрация ще участват главният секретар Ивайло Велков и Стоян Банчев, директор Дирекция „Специализирана администрация”, а свои представители трябва да изпратят парламентарно представените партии и коалиции и партиите и коалициите, които имат избрани техните кандидати в Европейския парламент.
Срещата ще се проведе от 10:30 часа в залата на читалище „Пробуда 1919” при стриктно спазване на всички действащи противоепидемични мерки.

В консултациите могат да участват и партии и коалиции, който не са парламентарно представени.
При консултациите участващите партии и коалиции да представят: писмено предложение за състав на СИК, което съдържа имената и ЕГН на предложените лица, образование, специалност на предложените лица, длъжността в комисията, за която се предлагат, партия или коалиция, която ги предлага, телефон за връзка с предложеното за член на СИК лице; заверено от партията копие от удостоверение за актуално правно състояние на партията; списък на резервните членове, които да заместят предложените от партиите и коалициите лица за състави на СИК, когато правомощията на член на СИК се прекратят или когато член на СИК не се яви в изборния ден. Заместването се извършва с решение на РИК.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети