Лесно ли се печели от прогнози на мачове

DenNews.bg
20.12.2021
размер на текста:

 Всяко едно начинание, което включва печелене на пари изисква труд. В този ред на мисли печалбата от спортни залози също не е лесна работа. Тя, обаче, може сериозно да бъде улеснена в зависимост от това какви ходове предприемем в самото начало.

Професионалисти и аматьори

Всичко зависи от това как гледаме на спортните залози - като начин за развлечение и евентуална възможност за изкарване на бързи и лесни пари или като сфера, в която може да се инвестира и да се печели в дългосрочен план.
За съжаление или не, повечето хора виждат залозите на спорт по първия начин - лесни и бързи пари, но повечето от тях губят. Това са аматьорите. Във всяка сфера има аматьори и професионалисти и спортните залози не правят изключение. Това е и причината букмейкърите да стават все по - богати и все повече букмейкърски къщи да отварят навсякъде.

Едно е да залагаш за развлечение средства, които можеш да си позволиш да загубиш, съвсем друго е да оставиш хазарта да те погълне.
Съответно какъв е лесният начин да печелиш от спортни залози и по - конкретно от футболни дългосрочно, а не само в редки случаи? Може би най - добрият избор е да се доверим на професионалисти, както се случва, например, когато отиваме при финансов консултант, който ни дава професионално мнение за това къде да инвестираме?

   Със сигурност горепосоченото е доста по - логично отколкото сами да се нагърбваме да отделяме толкова много време, средства и енергия в анализиране и прогнозиране на спортни събития. Тогава самите ние трябва да станем професионалисти, за да имаме успех. За да може човек сам да печели от спортни залози и да се издържа с това, обаче, той трябва да навлезе в дълбочина в сфера, която изисква доста повече опит и познания, отколкото повечето хора мислят.

Как го правят професионалистите и как може те да са ни полезни

Има различни начини за печалби от спортни залози. Някои от тях са сигурни и в това число не включваме уредени мачове. Това е една съвсем отделна тема, но, за съжаление, немалко хора все още вярват, че може спокойно да се намери някой, който да им даде информация за уреден мач срещу дребни пари (няколко стотин лева или дори по - малко) в интернет или в социалните мрежи.
Сигурни печалби могат да се направят от арбитражни залози, чрез които при всякакъв изход на мача се печели една и съща сума. При стратегията с бонуси, например, също могат да се печелят сигурни пари като бонусите, които дават букмейкърите, се залагат на даден изход, а на противоположния изход се залага същата сума във втори букмейкър. Има и още методи, но това не са дългосрочни решения.

Един от най - добрите начини за печалба в дългосрочен план са залозите със стойност (Value Bets). Това са залози, чиито коефициент е завишен от букмейкъра в сравнение с реалния поради липса на достатъчно информация в дадения момент. Често това са залози от ниски дивизии или не толкова популярни видове пазари. Залагайки на стойностни прогнози, ние можем да си докарваме един доста приличен допълнителен доход през по - голямата част от годината. Идеята на този тип игра е дългосрочният успех, а не индивидуални печалби в дадени дни или седмици.
В България почти никой не се занимава с подобно начинание или ако го прави, то е индивидуално. Betinum са единствените професионалисти, които предлагат подобна услуга, от която може да се възползва всеки. Спазва се една основна стратегия за игра, при която се залага определен процент от началната банка (сумата за залози) се спазва дисциплина. Има различни спортове за игра, а не само прогнози за мачове от футболните лиги и турнири.

На въпроса дали е лесно да се печели от футболни мачове, никога няма еднозначен отговор, но със сигурност разбрахме, че е по - лесно ако се доверим на професионалисти. Изключително важно е, обаче, да попаднете наистина на такива, а не на измамници, които само се представят за професионалисти, а единствената им е цел е да ви вземат парите.


 

 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети