Марек ще търси точки и навън

DenNews.bg
26.11.2021
размер на текста:

В Марек се надяват на победа и далеч от „Бончук“.

Марек гостува на съседите от Струмска слава в мач от 19-ия кръг на Втора лига. Срещата е в събота от 14.30 ч. на ст. „Христо Радованов“ в Радомир. Този кръг реално е последен от полусезона на втория ешелон, но до зимната пауза ще се изиграят още три.

Марек ще пътува за Радомир с по-голямо спокойствие, предвид двете поредни победи, които изкачиха тима до 12-то място в таблицата с 19 т. Домакините от Струмска слава обаче са далеч по-уверени, след като рано-рано набраха солиден точков актив (27 т.) и заемат 7-ма позиция в таблицата. Целта на дупничани е да надградят над двете поредни победи, постигнати у дома, като спечелят точки и навън. Проблемите с травми остават, като в дупнишкия тим непрекъснато има по няколко състезатели с болежки, за които се преценява в последния момент дали могат да излязат на терена. В игра ще се завърне Евгений Илиев, чието наказание изтече.

Съдийска тройка от София ще ръководи срещата Струмска слава – Марек. Главен арбитър ще бъде Георги Иванов, на когото ще помагат Георги Минев и Борислав Колев.

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети