29 са новите случаи на коронавирус за изминалите три в Кюстендилска област

DenNews.bg
18.01.2021
размер на текста:

 29 са новите случаи на коронавирус за изминалите три дни – от 15 до 17 януари, в Кюстендилска област. В община Кюстендил новозаразените лица са 25, в Дупница са двама, по един нов случай има в общините Невестино и Рила, информират от Областния кризисен щаб.


Настанени за лечение към днешна дата в Ковид отделението на Общинската болница в Дупница са четирима души. Двама от тях са на кислород и в по-тежко състояние.


В Ковид отделението на МБАЛ „Св. Иван Рилски 2003“ –Дупница към този час са хоспитализирани шестима души. Един от пациентите е в по-тежко състояние, останалите са в средно тежко и на кислород.


Към този час 18 лица са хоспитализирани в Ковид отделението на МБАЛ „Д-р Никола Василиев“ в Кюстендил. Един от пациентите е интубиран и на интензивно лечение, останалите са в средно тежко състояние.


През почивните дни е починала 90-годишна жена от община Кюстендил. Тя е имала придружаващи заболявания. Областният кризисен щаб изказва искрени съболезнования на семейството и близките на починалата.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети