Издирват мъж, ранил с нож приятелката си при опит за сдобряване след прекратена връзка

DenNews.bg
15.01.2021
размер на текста:

Млада жена е била ранена с нож в дома си в пазарджишкото село Злокучене от мъжа, с когото живеела на семейни начала. Това каза говорителят на полицията Мирослав Стоянов, съобщи "24 часа".
Сигнал за инцидента бил подаден около 22:00 ч. в четвъртък от филиала на Спешна помощ в Септември, откъдето бил изпратен екип.
Пристигналият на място медицински екип констатирал, че 23-годишна жена е с две прободни рани от нож в единия крак. Пострадалата била транспортирана до областната болница в Пазарджик, където и е оказана медицинска помощ и освободена за домашно лечение.
Установило е че автор на престъплението е 31-годишен мъж от пловдивското Ново село. Доскоро пострадалата живеела с него на семейни начала, но се скарали и тя се прибрала в родното си Злокучене.
В четвъртък вечерта мъжът пристигнал в селото, за да се сдобрят и да я отведе в Ново село. Вместо това между двамата отново избухнал скандал, мъжът извадил нож и промушил доскорошната си възлюбена. След това избягал от местопрестъплението и се укрил.
Полицията продължава издирвателните мероприятия.

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети