„Юнион Ивкони“ оказва съдействие за издаване на PLF/QR код за пътуване в чужбина

DenNews.bg
15.01.2021
размер на текста:

 Вярна на политиката си да осъществява пълно съдействие на клиентите си редом с удобното и бързо пътуване, най-голямата транспортна компания у нас „Юнион Ивкони“ вече предоставя съдействие за издаване на PLF/QR код, които се изискват при пътуване зад граница.

 

При закупуване на автобусни билети за международно пътуване, както и самолетни билети за Гърция, Австрия, Германия, Нидерландия, Великобритания и Испания "Юнион Ивкони" ще съдейства за издаването на PLF/QR код.

 

За повече информация относно документи, изисквания и условия, може да се обърнете към служителите на компанията във всеки офис или каса.

 

Припомняме, че заради извънредните мерки във връзка с пандемията от новия коронавирус редица държави изискват от преминаващите границите да предоставят валиден документ за самоличност, но е необходимо и да се попълни PLF формуляр (формуляр за локация на пътници, в когото се посочва подробна информация за отправна точка, продължителността на предишния престой в други страни и адреса на престоя им), след което се издава QR код за всеки пътуващ. Получените QR кодове се разпечатват на хартия или се запазват на електронно устройство за представяне на граничните власти.


„Юнион Ивкони" е верният избор за сигурно и удобно пътуване в страната и чужбина!

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети