На Марек му тръгна по вода, кметът дойде за старта

DenNews.bg
11.01.2021
размер на текста:

Снимки: DenNews.bg

С 25 футболисти започна подготовка отборът на Марек преди началото на пролетния полусезон на Югозападната Трета лига. Играчите бяха изведени от старши треньора Светослав Георгиев и президента Цветан Видински под дъжда на ст. „Бончук“, който се усили точно при излизането на играчите за първата тренировка. В това присъстващите видяха добро предзнаменувание, че на Марек ще му върви като по вода в първенството. Преди тренировката в съблекалнята беше отслужен водосвет за здраве и успех от отец Кирил.


На заниманието дойде и кметът на Дупница Методи Чимев, който дълго време не бе посещавал отбора. Ръководството на клуба и футболистите използваха момента да си поговорят с градоначалника. Новите попълнения Васил Калоянов, Евгени Тунтев, Николай Ганчев и Радослав Михалков се присъединиха към тима. В родния си град се прибра и 17-годишният юноша Илиян Токев, който се завърна от Септември (Сф). От операция се възстановява вратарят Пламен Младенов. Стана ясно и че младият нападател Иван Георгиев е напуснал отбора, като е решил да се откаже от състезателна дейност.
Тимът няма да има лагер, а подготовката ще протече в Дупница едноразово, евентуално ще се ползват и терените в с. Джерман и Бобошево. Уредените контролни срещи дотук са 7.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети