Дневен хороскоп за 9 август

DenNews.bg
08.08.2020
размер на текста:

Овен

 

Каквото направите днес така ще продължи през целия месец. Бъдете добронамерени и не желайте ничие зло, за да не се върне към вас.


Телец


Това е ден, в който може да действате с размах. Каквото посеете днес - подобно може да очаквате в близките седмици.


Близнаци

 

Това е ден, подходящ за създаването на планове и проекти. Активните дейности оставете за друг ден. Вечерта се отдайте на мечти.


Рак


Умората от вчерашния ден ще напомни за себе си. Някои от обкръжението ви, обаче ще очакват от вас да проявите активност на ниво.


Лъв


Тайнственият период продължава, този път с приятен ефект. Мнозина от представителите на знака ще имат любовна авантюра.


Дева


Денят ще премине леко. Най-добре ще ви се отдават малките дейности, за които до сега не ви е останало време. Сериозните неща днес не са на дневен ред.


Везни


Денят ще ви донесе очакван покой от уморителния вчерашен ден. Бъдете нащрек, не изпускайте нищо, от това, което се случва около вас.


Скорпион


Докато останалите са по-отпуснати днес, вие продължавайте в посоката, която сте поели в началото на седмицата. Действайте тихо и незабележимо за грандиозни резултати.


Стрелец


Тази сряда може да усетите досада от всичко, което сте правили до сега. Отегчението обаче ще насочи уменията ви към разкриване на нови хоризонти.


Козирог


Очаква ви един много силен ден. Той обаче не е предназначен за активна работа, а за равносметка. Може и да се отдадете на заслужена почивка.


Водолей


Тази сряда ще ви донесе спокойствие. Работата ви ще е истинско удоволствие, сега е време за представяне на дори прекалено напредничави идеи.


Риби


Днес може да ви се струва, че не сте наясно с желанията си. Бъдете стриктни в изпълнението на задълженията ви и всичко ще бъде наред. 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети