Старт на кампанията в Марек! Ето как да помогнете за нов терен

DenNews.bg
02.07.2020
размер на текста:

Започна дарителската кампания за набиране на средства за изграждането на тренировъчно игрище, което да се полза от децата и юношите на Марек. Както DenNews.bg съобщи, идеята на ръководството на дупнишкия клуб е да се направи наново теренът до ст. „Бончук“, по-известен като „Шмиргела“. Средства за направата му вече се набират чрез открита банкова сметка. Така всеки, който милее за Марек и младите футболни надежди на Дупница, може да дари средства за изграждане на тренировъчното игрище.

От ръководството на клуба са провели предварителни разговори с фирма, откъдето са изчислили, че направата на игрището с поливната система и затревяването ще струва 90 000 лв. Към момента децата и юношите от школата на Марек тренират на два маломерни терена, което принуди ръководството да търси варианти за изграждането на игрище с нормални размери.

От Марек изразиха надежда, че с дарения за каузата ще се включат и дупничани, които живеят в чужбина, но продължават да милеят за родния отбор и малките футболисти от града.

 

Банковата сметка, по която може да направите дарение, е:

IBAN: BG65BUIN95611100540193

Алианц Банк България

В полза на: ФК Марек 1915

Основание: Дарение за нов терен

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети