Дневен хороскоп за 13 юли

Dennews.bg
13.07.2020
размер на текста:

Овен


Този понеделник не оставайте длъжни на конкурентите ви. Способни сте да предложите идея и решение на проблем, за които никой по-рано не се е досетил.


Телец


Този понеделник не взимайте нищо назаем. Направете така че да не сте зависими от никого. Свободата няма цена.


Близнаци


Този понеделник е добър ден да направите опит да се разделите с ваш лош навик. Потърсете съвет от специалист или ваш познат, който е минал по същия път.


Рак


Този понеделник не се впускайте в конфликти, ситуацията може да стане опасна за вас, направете всичко възможно, за да се сдържите от остра реакция.


Лъв


Този понеделник ще ви донесе много задължения, с които обаче ще се справите с радост. Т.е. работата днес няма ви плаши. Заслужено може да разпуснете вечерта с приятели.


Дева


Този понеделник звездите ви съветват да бъдете умерени и спокойни. Така ще спечелите повече, отколкото ако развихрите емоционалността си. Нищо не ви коства да опитате няколко часа да сте по-сдържани.


Везни


Този понеделник е добре да се опитате да се сдържате. Не се подавайте на отрицателните мисли – винаги е най-лесно да се реагира нервно. Покажете класа и запазете мъдро спокойствие.


Скорпион


Това е ден, в който може да се наложи да признаете ваша грешка. Нищо не е фатално. Чрез постъпката си може да спечелите повече, отколкото очаквате.


Стрелец


Днес ще е добре се опитате да сте по-сдържани и разсъдливи. Интуицията ви ще е засилена, но вместо веднага да изразите мнението си, по-добре го запазете за себе си и просто наблюдавайте събитията.


Козирог


Този понеделник не бъдете милостиви към съперниците ви. Това не означава да сте жестоки с тях, но не им давайте и подаяние.


Водолей


Очаква ви спокоен и хармоничен ден без непредвидени събития. Ще сте заети основно с дреболии, но нека това не ви отчайва, именно малките неща, градят големите.


Риби


Този понеделник не си поставяйте неизпълними цели. Сега може да се насладите на постигнатото. Упражнявайте умението си да казвате: "Не." Източник: actualno.com

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети