Дневен хороскоп за днес, 23 юни

DenNews.bg
23.06.2020
размер на текста:

Овен


Този вторник си отваряйте очите на четири. Може да пропуснете голяма полза за себе си. После едва ли ще може да наваксате.


Телец


През този ден може да ви налегне меланхолия. Спомените ще ви върнат назад към родния ви дом и детството. Не тъгувайте прекалено, а си помислете кога най-скоро може да ги посетите.


Близнаци


Това е ден за смирение. Опитайте се да си дадете сметка за своите грешки и да си простите, за да може да продължите напред. Мислете оптимистично.


Рак


През този ден обърнете повече внимание на себе си и вашите желания и нужди. Потиснете стремежа, всичко да се случи сега и веднага.


Лъв


През този ден направете правилния избор, а той е – да гледате оптимистично на нещата. Всичко останало е суета и преминава бързо. Много добре го знаете.


Дева


Този ден ще поднесе много красота в живота ви. На пръв поглед, незабележимо нещо, може да преобърне мирогледа ви.


Везни


Днес ще научите важна истина. Побързайте да я анализирате. Бъдете честни към себе си. По-добри сте, отколкото си мислите. Бъдете позитивни.


Скорпион


През този ден не си позволявайте критика към никого. Бъдете сигурни, че мнозина са ви спестили отрицателните думи към вас.


Стрелец


През този ден запазете чувството си за хумор за себе си. Половинката ви има нужда от разбиране и сериозно отношение към това, което я тревожи сега.


Козирог


Днес наблегнете на нематериалните ценности. Това, което имате като финанси е напълно достатъчно. Вложете усилията си в друга посока.


Водолей


Това е ден за мечти. Седнете с вашата половинка и напишете на един лист местата, които искате да посетите. Не се колебайте да мечтаете смело и с размах.


Риби


През този ден не се водете от настроението на вашия партньор. Раздразнителността му може да се дължи на дълбоки чувства, които не смее да изрази. Проявете търпение. Източник: actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети