Ротаракт клуб Дупница стартира на Гергьовден поредната си благотворителна акция "Купи и дари"

DenNews.bg
05.05.2020
размер на текста:

Ротаракт-Дупница за пореден път организира благотворителна акция за купуване на продукти за нуждаещи се хора от община Дупница. Чрез нас информират гражданите на града и общината как точно ще протече кампанията. Ето какво гласи писмото, изпратено на редакционната ни поща:
Свързваме се отново с Вас, за да Ви информираме относно повторното провеждане на проекта ни "Купи и дари". Бихме искали чрез Вас да благодарим на гражданите на град Дупница, че откликнаха на молбата ни и отвориха сърцата си за нашите съграждани в нужда при провеждането на предишната кампания.

Тъй като при провеждането на кампанията в периода 13.04 - 23.04.2020 г., имаше голям интерес от страна на гражданите на Община Дупница, а също и голям брой хора, на които да помогнем, решихме да я организираме още веднъж в периода 06.05 - 10.05.2020 г. Има още много семейства и възрастни хора, които бихме могли да зарадваме през тези трудни времена.

Кампанията ще продължи отново в магазини ТОП маркет, СВА (ж.к. "Бистрица" и ж.к. "Горна махала") и магазини "Адела" (ж.к. "Бистрица" и Минчов площад). Продуктите се даряват в кошниците, брандирани с логото на кампанията, поставени на входовете на магазините. Те ще останат там до 10.05.2020г., а раздаването на продуктите ще започне следващата седмица.

Партнираме си с Община Дупница, Патронажна грижа и доброволците, които са се записали към тях. Апелираме хората в нужда да се свържат с нас онлайн, като попълнят формата, публикувана на нашата Facebook страница или директно на телефон: +359 876 844 388.


Обръщаме се към Вас с молбата да разпространите тази информация сред Вашите читатели и слушатели. Благодарим за оказаното съдействие!

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети