Шофьорка помете с колата си възрастни жени на тротоара, едната е загинала на място

DenNews.bg
25.05.2020
размер на текста:

 Възрастна жена е починала, а други три са ранени, след като автомобил се врязал в тях на един от входовете на пазарджишкото село Дебращица. Тежкият инцидент е предизвикан от лек автомобил „Фолксваген”, управляван от 45-годишна жена от Пазарджик. Освен шофьорката, в автомобила са били мъжът й 7-годишно им дете. Сигналът е получен около 19 часа вчера и незабавно към мястото били насочени полицейски патрули, пожарни и линейки от Пазарджик.
Спускайки се от местността „Добра вода” по посока за село Дебращица в началото на населеното място жената загубила контрол над колата. Тя напуснала пътното платно и се качила на близкия тротоар, където се врязала в група възрастни женио, разговарящи пред къщата на една от тях, предаде БГНЕС. В резултат на удара на място е починала 76 годишната А.М., а другите три нейни съселянки на възраст между 70 и 88 години са с различни травми и наранявания. Те са транспортирани в МБАЛ-Пазарджик, като едната от тях е в по-тежко състояние.
Вероятно, нещо е отклонило вниманието на жената зад волана, или пък шосето е било хлъзгаво, тъй като по това време е валял проливен дъжд.

 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети