Дневен хороскоп за 23 май

DenNews.bg
22.05.2020
размер на текста:

 Овен


Бъдете сигурни, че ще получите всичко според заслугите ви. Сега може да ви се вижда недостатъчно, но с времето ще разберете колко много притежавате.

 

 

Телец


Не се притеснявайте излишно за неща, които не зависят от вас. Така само може да изхабите нерви и време. Важното е да съхраните спокойствието си.


Близнаци


Днес не си мислете, че целият свят ви наблюдава. Може да си позволите някои волности, стига да нямат прекалено крайни последици.


Рак


Днес се постарайте да подредите приоритети в главата си. Вече сте дали някои сигнали, които могат да бъдат изтълкувани във ваш ущърб от страна на партньора ви.


Лъв


Бъдете верни на себе си и на принципите си. Много вероятно е да се окажете под сериозна атака от хора, които искат да ги атакуват. Не се подавайте.


Дева


През този ден може да бъдете зарадвани с неочаквана придобивка. Помислете за най-добрия начин да се възползвате от нея, така че да не ви завиждат.


Везни


Днес потърсете истината около вас. Много вероятно е да я откриете на невероятно място или да дойде от човек, който най-малко очаквате.


Скорпион


Днес не е задължително да сте честни с останалите. Бъдете верни на себе си и на вашите разбирания. Никой не може да ви упреква за това.


Стрелец


Днес потърсете второ мнение, ако се чудите по служебен въпрос. Много вероятно е истината да е комбинация от двете предположения.


Козирог


Днес не бъдете съдници, дори и на себе си. Всеки може да намери вина и недостатък, фокусирайте се върху положителното.


Водолей


Днес не бързайте да покорявате не достатъчно известни върхове. Рискувате да не прецените силите си правилно и да претърпите неуспех.


Риби


Днес не възлагайте големи надежди да се случат чудеса. Всъщност те са възможни, но само благодарение на вашите неуморни усилия и упоритост. Покажете ги. 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети