Дневен хороскоп за 20 май

DenNews.bg
20.05.2020
размер на текста:

Овен


Това е ден за равносметка. Любовта не бива да изисква жертви и компромиси, които да ограничават личното ви пространство. Помислете върху това.


Телец


Тази сряда близостта до целта може да ви заблуди, че вече може да се отпуснете. Мнозина са се проваляли в този момент, не правете тяхната грешка.


Близнаци


Приятелството изисква честност, но не правете непоискано добро. Така само ще разпилеете енергията си и дори може влошите важни отношения.


Рак


Спомените са хубаво нещо, но не и когато стават прекалено чести. Така пропилявате настоящето си. Намерете сили да се откъснете.


Лъв


Тази сряда е време да се разделите с някои илюзии. Болката съвсем няма да е толкова силна, колкото очаквате, истинската трудност ще е в това да се разделите с навика.


Дева


Интуицията ви няма да ви подведе. Ако усещате неприятности се постарайте да не се развълнувате прекалено. Имайте валериан под ръка и дишайте дълбоко.


Везни


Тази сряда очаквайте чудеса. Ще се освободите от много свои притеснения и страхове, сякаш с вълшебна пръчица. Истината е, че просто ще осъзнаете колко силни сте в действителност.


Скорпион


Самодостатъчността е хубаво нещо, но няма нищо лошо в това да си признаете, че имате нужда от нечие присъствие. Както и да се борите за него.


Стрелец


Обстоятелствата често ни срещат с различни хора, но при всеки ли трябва да се спрем? Понякога е нужно само да отминем мълчаливо.


Козирог


От известно време търсите специалист за дадена дейност. Човекът, който ви е нужен е в близкото ви обкръжение, нужно е само да се огледате.


Водолей


Тази сряда някой ще се опита да ви критикува. Приемете думите му с усмивка и не си и помисляйте да се натъжавате.


Риби


Тази сряда рискувате да пропуснете важен детайл, който може да ви върне назад в работата ви и да се наложи да започнете всичко отначало.

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети