Дневен хороскоп за днес, 19 май

DenNews.bg
19.05.2020
размер на текста:

Овен


Този вторник не е добре да вярвате в чудеса. Оставането на земята ще само във ваша полза. Не се отклонявайте от посоката си.


Телец


През този ден ще имате възможност да проявите съчувствие към някого. Хубаво е да не оставате слепи за чуждите страдания.


Близнаци


През този ден за вас самите ще бъде най-добре да се придържате към възпитанието, което имате. Бъдете любезни и усмихнати.


Рак


През този ден слушайте вътрешния си глас. Някой ще се опитва да ви дава напътствия и да повлияе върху ваше решение.


Лъв


През този ден може да ви измъчва усещането, че сте допуснали грешка, че сте загубили усилия, време и пари напразно. Нещата не са толкова зле, колкото изглеждат.


Дева


Целта оправдава средствата. Това трябва да бъде девизът ви за деня. Дори да засегнете някого, всичко ще ви бъде простено.


Везни


През този ден очаквайте разкриването на някаква тайна. Под този знак ще мине целия ви ден. Вечерта не си и помисляйте за работа.


Скорпион


Обаянието ви днес няма да може да произведе нужното впечатление и ще трябва да изкарате на преден план като предимство делата ви и реално постигнатите от вас върхове.


Стрелец


Бъдете готови да прекарате деня в безкрайни разговори. Някои от тях няма да имат кой знае какъв смисъл, другите ще си заслужават.


Козирог


Днес ще сте склонни да преувеличавате проблемите си. Ако се вгледате внимателно, може дори да установите, че нямате такива.


Водолей


През този ден ще имате уникалната възможност да възстановите отношения, които до скоро сте мислили за приключени и не сте се чувствали добре от този факт.


Риби


Понякога повторението на нещо може да убеди дори най-заклетия противник на мнението ви. Използвайте този прийом, за да постигнете целта си. Източник: actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети