Видеоуроци помагат на децата да се подготвят за външното оценяване в 4-и и 7-и клас

DenNews.bg
21.04.2020
размер на текста:

От днес Издателската група "Просвета" започва излъчването на специалните видеоуроци за подготовката на учениците за националното външно оценяване в края на четвърти клас и на седми клас. Това съобщиха от издателството.
От 14.00 часа днес е урокът по български език и литература за четвърти клас, който ще бъде воден от Поли Рангелова - начален учител в 137-мо Средно училище "Ангел Кънчев" в София.
Както досега, видеоуроците ще се излъчват, освен на сайта на "Просвета", и на страницата на издателството във Фейсбук - www.facebook.com/PROSVETA.BG/. Те ще бъдат достъпни свободно за всички ученици, учители и родители, които проявяват интерес.
От издателството информират и за часовете, в които ще се излъчват уроците до края на седмицата. На 22 април от 14.00 часа е урокът по български език и литература за седми клас.
На 23 април от 14.00 часа е урокът по математика за четвърти клас, а на 24 април, отново от 14.00 часа, ще бъде излъчен урокът по математика за седми клас.
Освен за националното външно оценяване, "Просвета" продължава да подготвя и излъчва видеоуроци за първи-седми клас, които не са свързани с важния изпит, но са в помощ на дистанционното обучение на учениците по останалите учебни предмети. Графикът за тях учениците може да видят на сайта ТУК

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети