Полицаи и пожарникари с засилени мерки по време на празниците в област Кюстендил

DenNews.bg
16.04.2020
размер на текста:

Полицията и пожарна ще следят стриктно за обществения ред и спазване на противоепидемичните мерки в област Кюстендил по време на предстоящите празници, съобщиха от ОДМВР.
Преминаващите през изградените КПП-та на областния град ще бъдат проверявани обстойно както за наложена карантина, така и за обстоятелството «отиване на работа».
Пътните полицаи ще следят стриктно както за спазване на правилата за движение, така и да не се допуска пътуване извън допустимите поводи.
Полицаи и пожарникари ще упражняват контрол в района на храмовете – черкви и манастири, както за спазването на противопожарните норми, така и на мерките за недопускане на заразяване с коронавируса. Ще се следи стриктно за спазването на отстоянията и ползването на лични предпазни средства.
„Уверени сме, че гражданите ще спазят указанията на Националния щаб, ще предприемат пътувания при неотложност и ще бъдат отговорни както към себе си, така и към близките си хора. Желаем на всички да са здрави и спокойно да посрещнат Възкресение Христово“, казват от пресцентъра на ОДМВР-Кюстендил.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети