Дневен хороскоп за днес, 26 февруари

DenNews.bg
26.02.2020
размер на текста:

Овен


Тази сряда може да бъдете поразени от неочаквана новина. Опитайте се да се абстрахирате изцяло от обзелите ви чувства. Това ще е най-доброто за вас.


Телец


Днес не бързайте прекалено. В опита си да сте точни, може да забравите нещо, което да провали всичките ви замисли.


Близнаци


Тази сряда не бързайте да доказвате правотата си. Ще имате много друго време за това, но сега наистина не е най-подходящия момент.


Рак


Тази сряда може да осъзнаете огромна загуба. Истината е, че сте имали сигнали за това отдавна. Само вие знаете какво бихте могли да направите, за да компенсирате.


Лъв


Този сряда не се претоварвайте. Нервите ви не издържат и е много вероятно да направите непростими грешки.


Дева


Тази сряда ще имате голям успех сред противоположния пол. Няма как да имате всички сърца, а и не е нужно. В противен случай може да останете сами.


Везни


Тази сряда може да забравите за важен ангажимент. Ако не успеете да го изпълните задължително се обадете, за да предупредите.


Скорпион


Тази сряда ще имате повод да се гордеете със себе си. Това е малка крачка към съвършенството, но вие не бързайте. Хубаво е да имате цел.


Стрелец


Тази сряда не си и помисляйте да отлагате някои от задачите си. Със сигурност отлагането ще ви създаде повече неприятности, отколкото подозирате.


Козирог


Тази сряда не разчитайте на чужда помощ, дори ако става въпрос за приятели. Сега трябва да свършите работата си сам, за да не делите успеха.


Водолей


Тази сряда е много вероятно да се случи комуникационно объркване. Изчакайте ситуацията да се уталожи и тогава изразете своето мнение.


Риби

 

Тази сряда не се товарете с излишни предположения. Съсредоточете се върху настоящата ситуация. Запазете самообладание. Източник: actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети