Дневен хороскоп за днес, 18 февруари

DenNews.bg
18.02.2020
размер на текста:

Овен


Днес приемайте покана за гости само от близки хора. Общуването с познати ще ви изтощи и ще останете с чувство за загубено време.


Телец


Днес може да спечелите много ценен приятел. Нека това не бъде просто мимолетно увлечение, а истински издържани отношения с перспектива.


Близнаци


Отдалечавате се от предварително начертаната посока. По-добре да спрете и да помислите дали не сте прекалено далече от себе си и какво ще ви донесе това.


Рак


Всичко на този свят има своята цена. Вие достатъчно дълго време сте на кредит. Ако не предприемете незабавни действия рискувате да се превърнете в нежелан клиент.


Лъв


Този вторник бъдете честни само със себе си. Сега може да си позволите повече манипулация. Прекаленият светец и Богу не е драг.


Дева


Днес ви очаква сексуално приключение. Единственото, което се иска от вас е да спазвате правилата за безопасност. Чувството за вина е ненужно.


Везни


Този вторник няма да може да избягате от себе си, а и не е нужно. Прекалено дълго бяхте далече от желанията си, сега трябва да наваксате качествена близост.


Скорпион


Днес може да си позволите по-фриволно поведение. Веднъж се живее - дайте си повече свобода, сбъднете желанията си.


Стрелец

 

Днес ще бъдете възнаградени за вашата доброжелателност и отзивчивост. Тези резултати ще ви вдъхновят за бъдещи подвизи.


Козирог


Днес може да бъдете по-упорити от обикновено. Ако сте сигурни, че няма какво да губите наблюдавайте търпеливо реакцията на конкурентите си без да предприемате действия.


Водолей


Днес ще разберете, че сте спечелили ценна симпатия и дори приятелство. Запомнете тактиката си и я използвайте по-често.


Риби


Този вторник ще може да направите чудеса. Но само, ако истински ги желаете. Помислете коя крачка ще е по-удачна за вас и ще ви донесе повече ползи. Източник: actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети