Община Дупница обяви конкурс за 8 служители в няколко отдела

DenNews.bg
25.01.2020
размер на текста:

 Набиране на служители за осем позиции обявява Община Дупница. Най-много са свободните места за отдел "Строителство". Търси се инжинер-конструктур със задължително минимум 3 години стаж, както и 2 позиции за строителен техник, като изискването за тях е да са със средно-специално или висше-инжинерна специалност. За същия отдел се обявява прием на документи и за 2 броя ел.техници за поддръжка на улично осветление, обществени сгради и имоти. Едно свободно място има в отдел "Счетоводство", където изискването към кандидатите е освен квалификационна степен по специалността, да имат и минимум 3 години стаж като такива.
Търси се и специалист "Обществени поръчки", който трябва да притежава юридическо образование и 2 години стаж, както и специалист "Европроекти", със завършено висше образование, опит в работата с европейски проекти, а владеенето на писмен и говорим английски е предимство.
Всички кандидати трябва да подадат документи - заявление по образец, документ за завършено образование и квалификация (ако има приложима), автобиография. Крайният срок за кандидатстване е до 17 часа на 20 февруари. Одобрените по документи, ще бъдат поканенИ на събеседване.

                       

 

   

                          Фирма ЕТ "Евгени Искренов" търси да назначи:

Международен шофьор на товарен автомобил хенгер категория С+Е.
Направление на работа Албания и Косово.
На пълно работно време.
Изисквания - трудов стаж минимум 3 години,управление на заден ход,владеене на Албански език,мобилност и организаторски умения.Владеенето и на английски език е с предимство.

Възнаграждение по договоряне!

За контакт:

0888220809

Evgeni.trans@abv.bg

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети