Дневен хороскоп за 25 яунари

DenNews.bg
25.01.2020
размер на текста:

Овен


Не вярвайте на добрите съвети. Колкото и да е добронамерен той, едва ли ще ви даде ясна представа за нещата. Вечерта очаквайте важно обаждане.


Телец


Днес ще научите добра новина, която може да не разберете веднага, че е добра ,заради начина, по който ще ви бъде съобщена. Затова бройте до 200 преди да реагирате.


Близнаци


Не споделяйте свои тайни, намерения и интереси. Много скоро ще сте на различно мнение или обстоятелствата ще се променят.


Рак


Не се отдавайте на мисли, че може да помогнете на всички. Доброто ви държане е достатъчно. Проблемите на другите са си техни проблеми.


Лъв


Дейностите в работата ви ще са добре изпълнени и с дълготраен ефект. Това е добър момент да поискате повече за себе си.


Дева


Може да си позволите да поемете риск. Загубите ще бъдат покрити от постигнатото, но все пак трябва да внимавате да не прекрачвате границата.


Везни


Не се влияйте от чуждо мнение и не приемайте чужди съвети. Само вие знаете кое е правилното за вас, дори с риска да обидите близък човек с незачитането на мнението му.


Скорпион


Ще бъдете осенени от изключително добри идеи. Те ще улеснят бита ви и ще ви дарят с повече независимост. Прилагайте ги смело.


Стрелец


Ще получите сериозно предложение. На пръв поглед ще спечелите, ако приемете, но бъдете и далновидни. Потърсете дали няма уловки.


Козирог


Самостоятелната работа ще ви донесе единствено умора, обърканост и загуба на време и сили. Някой може да ви довери тайна. Бъдете дискретни.


Водолей


Не отлагайте среща с ваши приятели. Благодарение на тях ще откриете нещо ново и дори може да положите ново начало, свързано с професионалната ви дейност.


Риби


Побирайте в рамки мечтите си. Започнете от по-малко, за да има накъде повече да развивате желанията си. Не е забавно да получим всичко наведнъж. Източник: actualno.com


 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети