Координаторът на Атака за Югозападна България Илиан Тодоров хвърли оставка

DenNews.bg
14.01.2020
размер на текста:

 Официално вече не съм част от ПП „Атака“, заявява в съобщение до медиите координаторът на партията за Югодападна България, които в момента е и управителят на Софийска област Илиан Тодоров. "Истината е, че аз никога не съм бил член на партията. Последните 10 години от живота ми минаха в работа за „Атака“, работа, на която посветих цялото си време", пише Тодоров.

"Като областен управител на Софийска област, заедно с екипа на областна администрация направихме добри неща. Две от тях, по които работя повече от година и половина са споразуменията за сътрудничество между Софийска област и Китай и Софийска област и Мароко, които смятам да финализирам, заради възможностите за развитие, които предоставят на Софийска област. Зная, че гражданите ще го оценят.

Относно оставката ми като областен управител, която както знаем, всеки носи джоба, уверявам ви, ще бъде плод на обмислено решение", казва още Тодоров.

Илиан Тодоров, който е с дупнишки корен, бе депутатът на Атака от Кюстендилска област на изборите за Народно събрание през 2013- а година. Тогава Тодоров бе водач на листите на Атака в Кюстендилска и Благоевградска области. 
 

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети