Дневен хороскоп за 12 януари

DenNews.bg
11.01.2020
размер на текста:

Овен

Днес не се очертават много забавления, дори може денят да ви се стори скучен. Вие обаче не сте от хората, които се чувстват самотни, така че нищо страшно не ви заплашва. Очаква ви един спокоен ден.

Телец

Днес мисълта ви ще е кристално чиста. Използвайте момента, за да си направите една добра равносметка, както и да се опитате да предвидите последиците от постъпките и действията, които сте намислили.

Близнаци

Днес е възможно някой да ви въвлече в интрига. За да разберете как стоят нещата ще се наложи да проверите огромно количество информация, което ще отнеме много време. Най-добре стойте настрана.

Рак

Днес не си позволявайте излизане от графика. Ще трябва да свършите всичко, което сте планирали. В противен случай недовършените задачи ще ви затрупат като лавина през идните дни.

Лъв

Днес е добре да изразходите повече физическа енергия. Посетете фитнес клуб или просто направете енергична гимнастика у дома си. Това е най-добрият начин да се отърсите от напрежението, което се е натрупало у вас.

Дева

Днес ще трябва да отсеете коя част от информацията, която ще получите е вярна, и коя – не. На помощ ще ви се притече интуицията – смело ѝ се доверете. Не сте длъжни да давате обяснения на никого, защо сте взели даденото решение.

Везни

Днес не обявявайте решенията си на глас. Мнението ви ще е променливо като вятъра. В крайна сметка обаче ще се позабавлявате с палитрата от чувства, които ще ви изпълнят. Ще се учудите колко много може да са те.

Стрелец

Ако сте имали планове за днес направо ги забравете. Едва ли ще успеете за осъществите и една част от тях. Не се ядосвайте, обаче, вместо скучните ви планове денят ще ви донесе запомнящи се и приятни събития, за които дълго време ще се сещате.

Скорпион

Днес лесно ще се доверите на ваш познат. Просто ще ви хареса това, което ще ви каже и ще се почувствате поласкани. Звездите обаче ви съветват да бъдете предпазливи към тази информация. Имайте 1-2 наум.

Козирог

Днес е възможно да се почувствате уморени. Това обаче не е моментно състояние, а сигнал, че силите ви имат нужда от възстановяване. Намалете натоварване и съставете програма за възстановяването ви.

Водолей

Днес ще сте достатъчно енергични, дори рискувате да прегорите в работата. Не се опитвайте да свършите всичко сами, още по-малко посягайте към задълженията на другите. Оставете малко плам и за семейството си вечерта.

Риби

Днес е добре да държите езика зад зъбите си. Даже много да ви се иска да се похвалите със свое постижение, най-добре не го правете. Има хора, които ви завиждат и ще се опитат да помрачат радостта ви

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети